Concurs ecvestru la Prod

de Ale Măriucă

SIBIUL UNIVERSITAR

În acest weekend, între 24 și 26 mai 2013, în Prod, comuna Hoghilag, (la 16 km de Sighișoara), se va desfășura Transylvania Horse Show, cel mai cunoscut concurs hipic internațional din România, aflându-se deja la cea de-a treia ediție. Participă peste 70 de concurenți din 19 țări, care se vor întrece în cadrul celor trei competiții: Campionatele Balcanice de Probă Completă, Concurs Complet Internațional și Cupa Națiunilor pentru Studenți.

Ediția din acest an se anunță a depăși din toate punctele de vedere edițiile din anii trecuți, atât prin cantitate, cât și prin calitate. Programul este mult mai încărcat, având loc diferite manifestații între probele studenților călăreți și demonstrațiile profesioniștilor. În cadrul celor trei competiții, profesioniștii vor trece prin trei probe, și anume dresaj, obstacole și cross-country, iar studenții, dresaj și sărituri obstacole.

Juriul este alcătuit din reprezentanți arbitri și oficiali din Austria, Bulgaria, Polonia, România, Marea Britanie și Irlanda, președintele…

Vezi articol original 182 de cuvinte mai mult

Reclame