Leapșa ca între fete

de Ale Măriucă

Nu-mi place să mă încadrez în stereotipii și să fac lucruri prea general-valabile. Dar leapșa asta e drăguță și modificându-se de la blogger la blogger, are o oarecare autenticitate.

Reguli:
1. Postează imaginea Liebster Blog Award.
2. Spune 11 lucruri despre tine.
3. Răspunde la întrebările adresate de cel care te-a nominalizat și formulează un set nou de 11 întrebări pentru cei pe care îi nominalizezi.
4. Nominalizează 11 persoane (+link) care să realizeze acest tag.
5. Mergi pe pagina lor și anunță-i.

Cele 11 lucruri despre mine:
Consider călătoriile cel mai important lucru în viață – și calculez că am 20 de zboruri doar în prima parte a acestui an. Citesc mult și vast – mai ales literatura sec IX-XX. Am 1.80 înălțime. Visez să fiu mamă, a cel puțin cinci copii. Shooting-urile sunt metoda mea de-a evada din lume și-a-mi trăi propriile fantezii. Încerc să-mi transform fanteziile în povești interesante. Genetica e cel mai incitant domeniu științific pentru mine. Sunt dependentă de Blackberry-ul meu. Cel mai bun prieten al meu e băiat. Mănânc mult și n-aș fi niciodată capabilă să țin o dietă. Nimic nu e prea picant pentru mine.

Răspunsurile mele la cele 11 întrebări ale lui Chocolate Queen ♥:

1. Descrie-te într-un cuvânt.
Surpriză.

2. Cum te simţi atunci când iubeşti? Argumentează.
Am învățat că iubirea vine de fiecare dată sub diferite forme. Și fiecare relație îți poate oferii diferite lucruri (pasiune, confortabilitate, siguranță). De obicei, lucrurile astea te fac într-o măsură sau alta, fericită. Fizic, e o căldură care pornește de undeva din înteriorul trunchiului meu, și se răspândește în fiecare celulă. Mai e și senzația de atracție fizică, de parcă celălalt îți e pol magnetic opus și simți nevoia de a-i simții mirosul, textura pielii, tot.

3. Care este melodia pe care ai putea să o asculţi la infinit şi de care nu te-ai plictisi?
Asta e o problemă, fiindcă eu mă plictisesc foarte repede. Nicio melodie nu mă fascinează la nesfârșit, dar sunt unele care mă leagă de anumite momente frumoase din viața mea, și oricând le-aș asculta, retrăiesc acele momente, practic neascultând melodia.

4. Crezi că viaţa ta e exact aşa cum ar trebui să fie? Argumentează.
Nu știu cum ar trebui să fie, dar știu cum vreau eu să fie. Visele sunt multe și mărețe, dar dacă aș închide ochii pentru totdeauna, nu mi-ar părea rău de ce-am trăit.

5. În ce loc te regăseşti? De ce?
Bali. Este insula sufletului meu, iar localnicii sunt parcă scoși din visele mele cele mai naive. Sunt buni și calzi și atât de dedicați, încât m-au cucerit instantaneu. Nu sunt genul care să se stabilească într-un loc, dar dacă voi face vreodată acest lucru, îmi doresc cu ardoare să fie acolo.

6. Ce filme te-au emoţionat până la lacrimi?
Dramele mă fac mereu să plâng, fiindcă trăiesc fiecare secvență. Pur și simplu mă implic atât de tare.

7. Care e lucrul pe care vrei să-l faci neapărat în viaţă? Argumentează.
Totul. Consider că o viață frumoasă e o viață plină de evenimente. Nimic nu trebuie omis. Multe lucruri îți pot crea plăcere, mai ales cele de la care nu te aștepți. So, shall we give it a shot?

8. Care e cuvântul cel mai des folosit de tine?
Râvnit. Râvnire. Râvnesc.

9. Când simţi că viaţa e nedreaptă cu tine,care e singurul lucru care îţi dă încredere în propriile forţe? Argumentează.
Încerc să văd unde am greșit, și care e cel mai corect lucru de făcut. Dacă sunt doborâtă, trebuie să vorbesc, să scriu.. pentru a descoperii ieșirea din problemă.

10. Ai vreo poreclă? Care ar fi aceea?
Cred că a trecut perioada aceea. Aveam când eram mică. De exemplu, atunci când am terminat clasa a VIII-a, mi-am vopsit părul, făcându-mă roșcată. Pebbles (ca și Pebbles Flintstone) îmi era atunci, porecla.

11. La ce nu ai renunţa niciodată?
La demnitate. La libertatea mea de-a alege. La integritate.

Și acestea sunt cele 11 întrebări care le pun nominalizaților mei:

Care este cartea ta preferată?
Ce te visai pe vremea când mergeai la grădiniță?
Dacă te-ai fi născut în alt secol, care ar fi fost acesta?
De ce scrii?
Cât de mult crezi că semeni cu părinții tăi și care din nebuniile pe care le-ai făcut tu, există posibilitatea să le fi făcut și ei?
Ce părere ai despre adopție?
Ce alegi dintre o seară într-o cabană de lemn, cu șemineu și vin fiert și o dimineață pe plajă cu apus de soare, cort și bere?
Care este cea mai mare nebunie pe care-ai făcut-o?
Ce mașină crezi că vei conduce în 10 ani de acum?
Crezi că se merită să faci o facultate din plăcere, deși nu-ți asigură un loc de muncă stabil?
Cât de frumoasă consideri că ești?

Avem și nominalizați (?!)

Anunțuri